АНИМАЦИЯ

АНИМАЦИЯ

 
 
Идейно Предложение 1:
Нестандартно караоке парти
1.Сюжет:
Изключително забавна анимация, която се развива в две части. В първата част всяка маса излъчва по един представител. Оборудван със слушалки, само той чува мелодията на популярна песен. Целта е играчът да успее да запее въпросната песен, така че цялата маса да могат да я познаят. Награждаването се определя чрез шумни аплодисменти.
Във втората част Вие и Вашите колеги ще трябва да се въплътите в няколко известни изпълнители(напр. АBBA, Шер, Фреди Меркюри и т.н.). С помощта на перуки, костюми, грим и отношение, достойно за звезди, престрашилите се да участват ще трябва по- най артистичен начин да изпълнят по една песен на своя герой.
2. Времетраене: ок. 1,30 h в самостоятелен ресторант/ зала
 
Идейно Предложение 2:
Господари на ефира
 1.Сюжет:
Анимацията следва формата на така популярното през последните години предаване, но пречупено през призмата на Вашата фирма. Специално изработен за Вас сценарии, вплита рубриките “Две в едно”, “Слушам и не вярвам на очите си”, раздаване на награди Златен скункс, избор на Адреналин и Адреналинка в комбинация от игри, наситени с много хумор. Тази анимация е изключително гъвкава и дава възможност за използване на много фирмен хумор.
2. Времетраене: ок. 1,30 h в самостоятелен ресторант/ зала
 
Идейно Предложение 3:
Телевизия на живо
1.Сюжет:
Анимацията следва формата на вечерна телевизионна програма. Започваме с новинарски блок, минаваме през интервюта, репортажи, прогнозата за времето и завършваме с ток шоу. Вашите гости/ колеги ще се въплътят в ролята на журналисти, метеоролози и дори в актьори, участващи в рекламите. И всичко това наситено с много хумор и актуални теми от работната среда.
2. Времетраене: ок. 1,30 h в самостоятелен ресторант/ зала
 
Идейно Предложение 4:
Да се забавляваме заедно
1.Сюжет:
Тази анимация се оформя според желанието на клиента, с много хумор и атрактивни игри. Игрите могат да се свържат с Ваши продукти и да са наситени с много вътрешно- фирмен хумор. Ето и някои предложения:
- Хумористична викторина: 10 въпроса наситени с много хумор, свързани с историята и дейността на Вашата фирма
- Надпиване: избират се 10 човека, които трябва да се надпиват с шотове. За да не бъде задачата толкова лесна, обаче, ще им се сложат боксови ръкавици. Състезанието е на принципа на елиминацията. Най- издръжливият и бърз участник печели
- “Moulin Rouge”: избират се 4 дами, които се обличат в специални костюми. С много подкрепа от публиката, те трябва да изиграят изкусителния танц на момичетата от кабаретните състави. За най- атрактивните ще има награди.
- Бързи и сръчни: на всеки участник се завързва въженце, на края на което виси химикал. Целта е този химикал да се вкара в предварително поставена пред всеки бутилка. Принципно, тази игра е насочена към мъжката част от колектива, но всяко женско присъствие ще бъде силно адмирирано.
- Намаляващи повърхности: избират се няколко двойки, които трябва да демонстрират танцови умения, танцувайки върху предварително подготвен картон. Целта е да не стъпват извън очертанията на картона, но уловката тук е, че след всяка смяна на музиката повърхността на картона намалява.
2. Времетраене: ок. 1,30 h в самостоятелен ресторант/ зала
 
Идейно Предложение 5:
Dancing Stars
1.Сюжет:
Анимацията следва формата на телевизионното шоу. От всяка маса се избира двойка, която да се състезава. Избира се и тричленно жури. Преминава се през 3 тура- rock’n’roll, класически и латино с различни партньори (наемат се професионални танцьори, които да партнират на гостите). Двойките постепенно отпадат, докато се стигне до избирането на победител. Освен купите за 1, 2 и трето място се раздават и поощрителни награди: най- атрактивна двойка, най- „екстравагантна” хореография, награда на публиката.
2. Времетраене: ок. 1,30 h в самостоятелен ресторант/ зала